Vi erbjuder ett antal populära aktiviteter för dig och ditt företag

 

Grand Prix

 

*Pris 545 kr/person inkl moms

* Bokningar alla dagar

* minst 5 deltagare


Det här är en av våra mest populära aktiviteter som passar alla företag/grupper som vill uppleva något roligt och fartfyllt.

Vi börjar med en kort genomgång av både bilar och regler. Därefter får varje deltagare köra ett träningspass innan det är dags för tävling. Under tävlingen kör varje förare tre kvalheat där man samlar poäng. Startpositionerna och bilarna varieras så att det blir rättvist. När kvalheaten är körda räknas totalpoängen ut för alla deltagare.


De bästa får köra A-final och övriga B-, C-final osv. Hur många finaler det blir beror på antalet deltagare. Finalerna körs i omvänd ordning eftersom de två bästa i varje final går vidare till nästa final. Därefter får självklart segraren köra ärevarv. Under prisutdelningen delas det ut guld-, silver- och bronsmedalj till de tre bästa. För att göra det extra högtidligt spelas även nationalsången för segraren.


För att boka, ring Tel: 013 - 150 180.

 

 STCC-Race

 

* Pris 445 kr/person inkl moms

* Bokningar alla dagar

* minst 5 deltagare


En aktivitet som är upplagd precis som en riktig STCC-tävling. Efter genomgången kör varje deltagare ett  träningspass innan tävlingen drar igång. Tävlingen går ut på att varje deltagare kör två kvalheat var, med omvänd startordning i det andra . När kvalheaten är körda räknas totalpoängen ut för alla deltagare.

De bästa får köra A-final och övriga B-, C-final osv. Hur många finaler det blir beror på antalet deltagare. Finalerna körs i omvänd ordning eftersom vinnaren i varje final går vidare till nästa final. Under prisutdelningen delas det ut guld-, silver- och bronsmedalj till de tre bästa.


 

För att boka, ring Tel: 013 - 150 180.

 

 Formel 1-Race

 

* Pris 345 kr/person inkl moms

* Bokningar alla dagar

* minst 5 deltagare


Aktiviteten för er som inte vill köra så mycket eller har ont om tid men ändå vill tävla. Efter genomgången kör varje deltagare en tidsträning där det gäller att försöka få en så bra varvtid som möjligt. Varvtiden avgör sedan vilken startposition man får i själva Formel 1-Racet. Efter racet blir det självklart prisutdelning.   

 

För att boka, ring Tel: 013 - 150 180.

 

 

 

 Långlopp

 

* Pris 1595 kr/lag och timme, inkl moms

* Bokningar alla dagar

* minst 5 lag


Det här är en lagtävling som kan pågå i 1, 1½, 2 eller kanske 6 timmar. Allt beroende på gruppens önskemål. Varje lag bör bestå av 3 - 8 förare. Aktiviteten börjar med en kort genomgång av både bilar och regler.


Därefter kör  varje deltagare ett träningspass. Sedan är det dags för tidsträning, då väljer varje lag ut sin ”spjutspets” som försöker sätta så bra varvtid som möjligt.  Det lag som lyckas bäst under tidsträningen startar först i racet osv.


Varje lag väljer ut sin startman och sedan drar racet igång. Efter 5 minuter är det förarbyte för lagen i depån, klockan rullar hela tiden. Det är 12 körpass i timman och vid riktigt långa race blir det även tankstopp.

Det lag som har kört flest antal varv efter ett visst antal timmar vinner långloppet. Det blir självklart ärevarv, medaljer och nationalsång för det segrande laget efteråt.

 

För att boka, ring Tel: 013 - 150 180.

 

 

Drop-in

 

* 140 kr inkl moms för 6 minuter alt. 200 kr inkl moms för 10 minuter

* 6 minuter, motsvarar ca 20 varv på inomhusbanan eller ca 8 varv på den långa banan (inne- och utomhus)


- Onsdagar 15.00 - 20.00

- Lördag- Söndag 12.00 - 18.00 (med reservation för ev. bokningar)

- Övriga dagar och tider går det också att köra Drop-in om det är ledigt men ring då för säkerhets skull innan och kolla så inte banan är bokad.


Ta med dig familj och vänner och kör så mycket du orkar. Ett elektroniskt tidtagningssystem mäter era varvtider varje gång ni kör. En utskrift på tiderna efteråt gör att ni inte glömmer era ”rekordtider” till nästa gång.

 

För att boka, ring Tel: 013 - 150 180.